asigurare-bicicletaÎncepând cu luna iulie a.c., i-Asigurare introduce un nou produs de asigurare adresat iubitorilor de pedalat. , i-Asigurare își diversifică gama de produse oferite clienților prin integrarea unui nou produs în portofoliul de asigurare / reasigurare. Astfel, pentru iubitorii de pedalat și bicicletele lor,platforma i-Asigurare facilitează încheierea de asigurări de pentru biciclete, utilizatorul având la dispoziție mai multe variante de pachete pentru care poate opta. O asigurare pentru bicicletă poate fi încheiată atât pe web, cât și din aplicația i-Asigurare pentru iOS și Android.

Ce anume acoperă asigurarea pentru biciclete?
Poți alege asigurarea de bicicletă simplă, care acoperă furtul bicicletei (inclusiv tâlhăria) sau un pachet complet, astfel încât să beneficiezi fix de ceea ce ai nevoie. Printr-un simplu calcul pe https://www.i-asigurare.ro/asigurare-bicicleta/, vei vedea cele 3 pachete de asigurare și prețurile aferente pentru bicicleta ta:
• Asigurare bicicletă (acoperă furtul și tâlhăria)
• Asigurare bicicletă Furt + accidente
• Asigurare bicicletă Furt + accidente + răspundere civilă

Cool: Asigurare de accidente este valabilă în orice țară. Așadar, ești asigurat și în expedițiile sau concursurile la care participi. Iar asigurarea de răspundere acoperă toți membrii familiei!

În funcție de bicicletă și pachetul ales, poți beneficia de anumite reduceri pentru asigurarea de bicicletă.
Calculează tarifele pentru bicicleta ta

De exemplu, pentru o bicicletă Pegas, nouă, cu valoare de achiziție de 1800 lei, vei plăti 144 lei/an pentru a o asigura în caz de furt și până la 211, 20 lei/an dacă vrei un pachet complet de asigurare. asigurare-bicicleta

Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți asiguri bicicleta
• Bicicleta trebuie asigurată cu dispozitiv antifurt.
• Nu se pot asigura biciclete mai vechi de 2014.
• Păstrează bonul fiscal/factura; vei avea nevoie pentru asigurare.

Ai o bicicletă de asigurat? Calculează tarife pe www.i-asigurare.ro/asigurare-bicicleta/ sau direct in aplicatia i-Asigurare pentru iOS si Android.