Increderea in sistemul de asigurare si reasigurare din Romania sta de multa vreme intr-o zona gri. Iar perceptia este stimulata pe de-o parte de segmentul auto al carui trend de majorare a tarifelor a generat chiar si proteste in strada si pe de alta parte, de modalitatea de solutionare a dosarelor de dauna pe segmentul asigurarilor facultative.

Este adevarat ca politicile Asiguratorilor si conditiile de asigurare nu sunt de cele mai multe ori explicate sau afisate astfel incat fiecare persoana care isi incheie o asigurare sa isi cunoasca in detaliu drepturile, obligatiile si toate demersurile pe care trebuie sa le bifeze in momentul in care inainteaza un dosar de dauna. Iar sa schimbi conduita in randul Asiguratorilor este dificil si ar trebui sa urmeze, cel mai probabil, un proces anevoios, ca urmare a unuia legislativ.review-asigurari

Ce poti face tu

Am creat primul portal din Romania in care tu, cumparatorule de polite de asigurare sa iti povestesti experienta, cu bune, cu rele, frustrari sau din contra:

Ai cumparat o asigurare de calatorie si ai avut o experienta pozitiva cu asiguratorul? Lasa-i si pe altii sa stie. Cu siguranta le va fi de folos!

Ai dat sute de euro pe polita CASCO, dar compania de asigurare a “incurcat” actul de vandalism cu neglijenta? Nici eu nu as vrea sa-mi asigur masina acolo.

Ai fost implicat intr-un accident si ai fost nevoit sa-ti repari masina pe RCA-ul vinovatului? Ai stat cu masina 3 luni in service, nu-i asa? Lasa-i si pe altii sa stie la ce companie de asigurari era incheiata polita RCA. Stim ca e greu sa descurajam achizitionarea RCA-ului la pretul cel mai mic, dar daca 1% dintre posesorii de autovehicule isi schimba conduita, suntem cu un pas in fata.

 Lasa un Review accesand i-Asigurare Rating.

*Datele personale, precum adresa de e-Mail nu vor fi afisate public.