Stim cu totii ca asigurarile, in special cele pentru masini, reprezinta o corvoada pentru asigurati. O data pentru ca preturile sunt mari in comparatie cu veniturile medii lunare si apoi pentru ca nu reprezinta un beneficiu palpabil pentru cei care sunt constransi sa le achizitioneze. Da, este adevarat, asigurarea rca te scapa pe de o parte de o amenda consistenta, pe de alta parte de cheltuielile rezultate in urma unui accident de care esti vinovat, dar cand trebuie sa scoti din buzunar acea suma considerabila o data la 6 sau 12 luni, probabil ca argumentele mai sus mentionate trec pe langa tine. De aceea i-Asigurare a creat un nou serviciu, care sa iti va face viata de asigurat mai usoara.

asigurari in rate

Asigurari in rate

Asigurare RCA in Rate

Inca din momentul in care achizitionezi o masina ai nevoie de asigurare. Nu o poti inmatricula fara dovada unei polite rca existente. In cazul in care te opreste politia si nu ai rca, amenda variaza intre 1000 si 2000Lei, plus retinerea certificatului de inmatriculare si retragerea placutelor cu numarul de inregistrare/inmatriculare. Iar pentru ca achizitionarea unei polite rca sa fie mai accesibila, servicul de plata in rate iti permite sa platesti asigurarea rca in 2, 3 sau 4 Rate, prin cardrul de credit Banca Transilvania, Credit Europe, Garanti Bank, Alpha Bank.

Tot prin acelasi sistem de asigurare in rate poti achizitona si polita de asigurare de calatorie sau locuinta.

Cum cumperi asigurare in rate

1. Detii un card de credit la una din urmatoarele banci: Banca Transilvania, Credit Europe, Garanti Bank, Alpha Bank.
2. Dupa ce introduci datele pe site-ul i-Asigurare si ti se genereaza oferta selectezi plata cu cardul.
3. In pagina securizata de plati mobilPay (unde vei fi redirectionat automat) introduci informatiile cardului de credit.
4. Alegi numarul de rate dorit (2, 3 sau 4).
5. Platesti in siguranta si primesti asigurarea pe e-mail.

Inainte de emiterea politei, un reprezentant i-Asigurare te va contacta si va verifica impreuna cu tine informatiile introduse. Astfel ne asiguram ca polita ta de asigurare este corecta.